Veelgestelde vragen

VRAGEN EN ANTWOORDEN WORKSHOP
‘LEREN FIETSEN’

De workshops worden georganiseerd door de teams van de deelnemende DreamLand-winkels. Zij voorzien de lesgevers, vangen de deelnemertjes op en begeleiden de workshop.
Deze workshop is bedoeld voor kinderen tussen 4 en 6 jaar die op 2 wielen willen leren fietsen. We leren echt de basisstapjes van het fietsen aan. Alle kinderen die nog niet op 2 wielen kunnen fietsen, zijn dus welkom.
Helemaal niets! Wij zorgen voor fietsjes en helmen, dat hoef je dus niet mee te brengen. Wil je de eerste fietsmomenten van je oogappel(s) graag voor altijd vastleggen, breng dan zeker je fototoestel mee.
Zorg voor gemakkelijke kleding die niet tussen de wielen kan blijven steken. Kies het best ook kleding die vuil mag worden. Kleed je kind ook warm genoeg want de workshop Leren Fietsen gaat buiten door.
Bij slecht weer wordt de workshop afgelast, want het evenement gaat buiten door. Bij een afgelasting waarschuwen we je op het telefoonnummer dat je hebt ingegeven bij de inschrijving. Contacteer je DreamLand-winkel bij twijfel of onze klantendienst op 02 363 56 56.
Je aanwezigheid als ouder is vereist. Je mag je kindje zelfs mee begeleiden bij zijn eerste fietspogingen.
We voorzien dat de workshop 60 minuten duurt: 15 minuten voorbereiding waarbij we de fiets op de juiste hoogte instellen, je kind een helm kiest en de oefeningen uitgelegd krijgt. Daarna kan je kind 45 minuten oefenen.
De deelname is gratis en we voorzien het leenmateriaal ook gratis. Er zijn ook geen aankoopverplichtingen.

ALGEMENE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Je kan op events.dreamland.be inloggen met je gebruikersnaam en je paswoord. Je komt dan terecht op een overzichtspagina met al je inschrijvingen voor events.
Als je inlogt, krijg je een overzicht van al je events. Je kan op die pagina meteen je reservatie aanpassen: extra deelnemers toevoegen, deelnemers schrappen, uur en plaats wijzigen of heel de deelname annuleren.
Als je op events.dreamland.be inlogt, kom je op je overzichtspagina van je events terecht. Van daar kan je doorklikken op ‘Mijn gegevens’. Op die pagina kan je je persoonsgegevens aanpassen.
We bewaren je naam, telefoonnummer, e-mailadres en de gegevens van de events waaraan je deelneemt. Deze informatie wordt verder niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Je kan je gegevens altijd raadplegen of aanpassen.
Als je een event wil reserveren, maar je kan je eigen winkel niet kiezen, dan wil dat zeggen dat het evenement daar niet doorgaat. Je kan altijd een andere winkel uit de lijst kiezen.