Doe mee aan ons Mario Kart-gametoernooi!

Doe mee aan ons Mario Kart-gametoernooi!

En maak kans op een Nintendo Switch-pakket

Schreeuwende toeschouwers, ronkende motoren en een kleurrijk circuit … Zet je schrap voor een spannende Mario Kart-racebattle bij DreamLand! Kom als eerste over de finish en maak kans op een mooie prijs.

 

Ready …
Zaterdag 6/5/2017 in je DreamLand-winkel

Set …
Race mee in de nieuwste Mario Kart-game

Go …
Ga als eerste over de finish en maak kans op*

2 x Nintendo Switch-pakket
voor alle DreamLand-winkels

4 x geschenkcheque t.w.v. € 10
per winkel

 

Opgepast: De toernooien om 10.30, 13 en 14.30 u. zijn voorbehouden voor deelnemers jonger dan 16. De toernooien om 16 u. zijn enkel voor deelnemers vanaf 16 jaar.

 
  • Raap al je moed bijeen
  • Doe je gordel om
  • Game als een pro!
*Enkel deelnemers aan de wedstrijd krijgen een wedstrijdformulier.

Wedstrijd op 6/5/2017 in alle DreamLand-winkels in België. Niet geldig op dreamland.be. Je kan maar een keer deelnemen per geldig postadres. Enkel wie meedoet aan het toernooi ontvangt een deelnemingsformulier. Er zijn 2 hoofdprijzen voor alle DreamLand-winkels samen te winnen en 4 andere prijzen per winkel. De hoofdprijs is een Nintendo Switch-pakket. De winnaar van elk toernooi krijgt een geschenkcheque t.w.v. € 10. In totaal zijn er 4 toernooien per DreamLand-winkel. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen ook vermeld worden op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage in je DreamLand-winkel ligt en dat op dreamland.be/wedstrijden staat. Surf naar dreamland.be/wedstrijden voor alle info.